Daar zijn we weer…. de Paaseitjesactie.

Daar zijn we alweer. We zijn een beetje vroeg, want Pasen valt dit jaar al op 1 en 2 april en vorig jaar bleek dat de paashazen die alles organiseren iets meer tijd nodig hebben om de paaseitjes in te kopen en de vele zakjes in te pakken. 

Deze week krijgen de leden de brief en bestellijst mee voor de paaseitjes. Net als vorig jaar is een prijsje te winnen voor degene die het beste verkoopt per afdeling . Voor de topverkoper of verkoopster is er een iets grotere prijst te winnen.  In de brief wordt alles uitgelegd en alle data genoemd. 

Het doel: 75 jaar DIO!

Vorig jaar hebben we van de opbrengst twee Nijntje beweegt pakketten kunnen aanschaffen en twee hele grote parachutes. Deze materialen worden vaak tijdens de lessen van de jongste groepen bij de Gymnastiek en de Jazzdance gebruikt. De kinderen zijn er heel blij mee. 

Dit jaar wordt de netto opbrengst bewaard om het 75 jarig bestaan van DIO te vieren. Over 2 jaar is het al zover en daarvoor willen we nu alvast geld opzij zetten . Dit leek ons een prima doel want heel DIO profiteert hiervan. 

In de week van 19-23 februari kunnen de bestellijsten worden ingeleverd bij de trainers. Het ophalen van de bestellingen vindt plaats in de Klingelbeek op dinsdag 20 maart van 18:00-20:00, maar dat melden we nog wel een paar keer. 

Vorig jaar hebben onze leden boven verwachting verkocht en hebben 5 hulppaashazen 2 lange ochtenden en 1 avond zakjes in zitten pakken. In heel Ugchelen en omgeving was er geen paaseitje meer te krijgen. We hebben 2 winkelkarren vol aan moeten schaffen. Dat klinkt niet veel maar we kwamen aan bijna 1100 zakjes, of zo’n 220 kilo eitjes. Dat is een hele grote berg!  Gaan we dit jaar over dit aantal heen en moeten we 3 lange ochtenden inpakken? We zijn erg benieuwd en laten ons verassen. 

Mocht iemand de brief en bestelformulier kwijt zijn, mail dan naar jazz@dio-ugchelen.nl. Dan mailt de Paashaas de brief en het bestelformulier.

Via Facebook en de website houden we DIO op de hoogte.

Share Button

Commententaren zijn gesloten.