Corona maatregelen Summer Vibes

Wij zullen ons best doen zodat DIO Summer Vibes veilig verloopt maar daar hebben we wel jullie hulp voor nodig en hopen daarbij op jullie begrip. In het volgende stukje leggen wij kort een aantal van de maatregelen uit die wij nemen tijdens Summer Vibes.

Wij houden altijd alle maatregelen van het RIVM in de gaten en zullen handelen naar de laatste updates.

  • Wij vragen iedereen, die last heeft of krijgt van ziekteverschijnselen zoals verkoudheid, verhoging of verlies van reuk en smaak om thuis te blijven. Mocht je tijdens de speldag last krijgen van een van de verschijnselen dan zullen wij contact opnemen met een ouder/ verzorger om opgehaald te worden. Mocht iemand in hetzelfde huishouden last hebben van deze klachten, ook dan vragen we je voor de zekerheid om thuis te blijven. Mocht je vlak na Summer Vibes toch last krijgen van Corona gerelateerde klachten, laat het ons dan ook weten.
  • Alle leiding die 18+ is zal zo veel mogelijk rekening houden met de 1,5m afstand onderling en tot de deelnemers.
  • Bij entree van Summer Vibes, verlaten van Summer Vibes en meermaals tussendoor zullen wij de deelnemers vragen om de handen te desinfecteren dan wel te wassen.
  • Bij de drop off zullen de deelnemers worden opgevangen door de leiding. Ouders kunnen niet mee de locatie op. Er zal gewerkt worden met een kiss en ride systeem waarbij de leiding bij de auto of fiets de deelnemers zullen aanmelden en de betaling in ontvangst kunnen nemen. Wij vragen je, om de doorstroming zo goed mogelijk te laten verlopen, aan te rijden vanaf G.P. Duuringlaan.
  • Wij zullen gedurende de speldag, vooraf en daarna de handcontactpunten en wc’s uitvoerig schoonmaken.

Mocht je een vraag, opmerking of toevoeging hebben laat het ons dan weten via jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl. Meer informatie vind je hier, en aanmelden kan hier!

Deelname aan DIO Summer Vibes is volledig op eigen risico.

Share Button

Commententaren zijn gesloten.