Buurtvolleybaltoernooi bij windkracht 5!

Op zaterdagmiddag 30 mei hebben 25 teams met in totaal zo’n 110 deelnemers tijdens het buurtvolleybaltoernooi op het trainingsveld van Albatross hun beste beentjes voorgezet. Fanatiek, maar vooral sportief en gezellig, werd er gestreden om de eer en eeuwige glorie! En er is heel wat talent gescout, hopelijk nog weer toekomstige leden!

De weergoden hadden besloten de regen nog even tot de zondag uit te stellen, en er waren ook perioden met zon naarmate de middag vorderde. Maar het thema van de dag: de wind! Deze zat de opstart van het toernooi al in de weg doordat de wedstrijdtent gedeeltelijk weggeblazen werd. Na dit stormachtige begin en de muzikale warming-up onder leiding van Chantal Spelde, konden de teams ondervinden welke verrassingen de wind tijdens een potje volleybal kan leveren. Ballen die over het net gingen en vanzelf terug kwamen waren geen uitzondering, tot algemene hilariteit.

Na de team- en groepsfoto’s werden de laatste ronden gespeeld om rond half zes de volgende einduitslag te kunnen bekendmaken:

Volwassenen geoefend Volwassenen ongeoefend Jeugdpoule
1. Quattro Stagioni 1. Meet the Parents /
Jacob Marisstraat 1
1. Mierevelters 2
2. De Zwammers 3. HB 2. Jacobjes
3. Termaat & Co 4. Mierevelters 1 3. Emmeená
4. De Volleyballers 5. Govert Flinckstraat 1 4. Rainbow Bitches
5. JB1 6. Govert Flinckstraat 2
6. JC1 2.0 7. Jacob Marisstraat 2 /
Jazzys / De Bloois 2
7. De Heren 10. Buurtzorg / Tijdpolitie
8. McFlurry 12. De Bloois 1 / Doe maar wat

 

Moegestreden, maar voldaan, ging het merendeel van het publiek (circa 80 mensen) door naar de BBQ op het gezellige en zonovergoten terras van Albatros. Bij het heerlijke eten en een goed glas drinken werd er nog geruime tijd nagepraat over de sportieve prestaties en hoe de wind voor verrassingen had gezorgd.

Volgend jaar weer!

We zijn nog benieuwd naar de mening van de deelnemers! Zou je daarom bijgaande 10 eenvoudige vragen willen beantwoorden (kost hooguit een paar minuutjes)? Klik hier voor de enquête.

Met dank aan Enso Kamp en Dennis Wensink hieronder de foto’s.

no images were found

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.