Buurtvolleybaltoernooi 2019: een geweldige middag!

Op zaterdagmiddag 11 mei 2019 heeft editie 2019 van het Ugchelens Buurtvolleybaltoernooi onder onverwachte mooie weersomstandigheden plaatsgevonden. Maar liefst 30 teams hebben op zeer sportieve wijze gestreden om de roem en glorie, maar vooral leuke en vaak ook spannende partijtjes volleybal gespeeld. Meer dan 120 duidelijk genietende mensen, in leeftijden variërend van ongeveer 6 tot ver in de 70, en van enkele competitiespelers tot “van de straat geplukte” gelegenheidsvolleyballers!

Ook de afsluitende BBQ, op het zonnige terras van Albatross, was weer picobello geregeld door Jan Woutersen, aldus de circa 50 nagenietende en terugblikkende deelnemers.

We peilen graag de mening van de deelnemers via deze korte enquete (8 eenvoudige multiple-choice vragen).

De organisatie is door een hartverwarmend groot aantal DIO-vrijwilligers inmiddels een geoliede machine, die niet alleen de wedstrijden, maar ook de verzorging èn de mooie verloting (met wel 70 mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de Ugchelense middenstand) tot een succes maakte, waarvoor veel dank.

Veel dank ook aan alle sponsors, vooral dankzij hen kunnen we het toernooi gratis en dus laagdrempelig houden, mèt verzorging en prijzen voor alle teams! En wederom Albatross bedankt voor de gastvrijheid.

Bekijk hieronder de foto’s, geschoten door onze “hof-fotograaf” Dennis Wensink.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.