Buurtvolleybaltoernooi 2018: tropische topmiddag!

De weergoden waren ons dit jaar wel héél goed gezind, met stralende zonneschijn en bijna tropische temperaturen. Meer dan 100 deelnemers hebben op het trainingsveld van Albatross sportief, fanatiek, maar vooral ook gezellig gestreden om de eer en eeuwige glorie. Daarbij het beste uit zichzelf naar boven halend, met heel spannende wedstrijden tot gevolg, zowel bij de kinderen als bij de volwassenen.

Ook de verloting, mogelijk gemaakt door de middenstand van Ugchelen en omstreken was een groot succes door de vele leuke prijzen. En het schminken en springkussen zijn al bijna niet meer weg te denken. En de watersproeier werkt goed benut om verkoeling te zoeken.

Na de prijsuitreiking (iedereen prijs!) werd er traditiegetrouw weer lekker en gezellig gebarbecued, en ondertussen de prestaties geëvalueerd en de plannen voor het komende jaar gesmeed.

Als je deze sensatie wilt vasthouden en vaker wilt volleyballen, stuur dan een mail naar volleybal@dio-ugchelen.nl, en kom gratis en vrijblijvend kijken en/of meetrainen tot aan de zomervakantie. We kunnen in alle categorieën en leeftijden prima extra leden gebruiken, welkom! En we staan bekend om ons maatwerk, om te kijken wat het beste past.

Nogmaals dank aan alle sponsors en vrijwilligers, die dit toernooi mogelijk gemaakt hebben! En dank aan het enthousiasme van de deelnemers, daar doen we het voor!

Tot slot: geniet nog even na van de foto’s, gemaakt door Dennis Wensink. Tot volgend jaar, of hopelijk nog veel eerder!!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.