Buurtvolleybaltoernooi 2017: een topmiddag!

De schietgebedjes, dansjes en andere rituelen hadden hun werk goed gedaan: ondanks de voorspelde 90% kans op regen werden alle buien om het Albatross veld heen geleid, en hebben we in een heerlijke zonnetje het jaarlijkse buurtvolleybaltoernooi kunnen spelen!

Meer dan 140 deelnemers, inclusief dit jaar maar liefst 8 kinderteams, hebben sportief, fanatiek, maar vooral ook gezellig gestreden om de eer en eeuwige glorie. Daarbij het beste uit zichzelf naar boven halend.

Bijzonder leuk ook dat dit jaar het buurtvolleybaltoernooi deel uitmaakte van het DIO weekend, waardoor er extra kinderactiviteiten werden georganiseerd zoals het springkussen en het schminken. Het schminken leidde ook tot mooi of imponerend uitgedoste volleyballertjes!

Zou je nog even de superkorte enquête (5 vragen) willen invullen, zodat we weer kunnen leren voor volgend jaar?

En mocht je de smaak van het volleybal te pakken hebben gekregen, wat we zeker hopen, stuur dan een mail naar volleybal@dio-ugchelen.nl, en kom gratis en vrijblijvend kijken en/of meetrainen tot aan de zomervakantie. We kunnen in alle categorieën en leeftijden prima extra leden gebruiken, welkom! En we staan bekend om ons maatwerk, om te kijken wat het beste past.

Nogmaals dank aan alle sponsors en vrijwilligers, die dit toernooi mogelijk gemaakt hebben! En dank aan het enthousiasme van de deelnemers, daar doen we het voor!

Tot slot: geniet nog even na van de foto’s, gemaakt door Dennis Wensink. Tot volgend jaar, of hopelijk nog veel eerder!!

 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.