BLACKLIGHT DODGEBALL

De tijd vliegt, de lente komt eraan. Een nieuwe lente brengt ook nieuwe activiteiten. Dit jaar hebben we een super toffe activiteit op de planning op zaterdag 17 maart voor iedereen van 8 t/m 16 jaar. Meer informatie? Lees snel verder en wij komen ook nog een keer langs in de les. 

BLACKLIGHTDODGEBALL

Blacklight dodgeball is een super tof, snel en lichtgevend spel. Taktisch nadenken, samenwerken en veel lol hebben staat hier voor ons centraal, je hoeft nergens goed in te zijn. Wil je weten wat blacklight dodgeball is, kijk dan dit filmpje.    

KLEDING

Blacklight dodgeball is nog leuker als je je hier voor ook verkleed. Het leukste is witte kleding of neon kleding, dit geeft nog een extra effect aan het spel. Er is niet veel ruimte om je in de gymzaal om te kleden, dus zorg dat je je speciale kleding van te voren al aan hebt. 

LEEFTIJD

Het spel is voor alle DIO leden van 8 t/m 16 jaar. Ben je 7 jaar maar word je voor oktober 8 jaar? Ook dan mag je mee doen met het spel. Dit heeft te maken met de aanmeld leeftijd voor het DIO Kamp in oktober. 

TIJD EN LOCATIE

De activiteit wordt op zaterdag 17 maart gehouden in de trainingszaal Sprengeloo, aan de Prinses Beatrixlaan 10. Het duurt van 19 uur tot 21 uur, de zaal gaat om 18.50 open, zodat we ook om 19 uur kunnen beginnen. Om 21 uur mag je weer opgehaald worden.

AANMELDEN 

Meedoen is GRATIS! Aanmelden kan via dit formulier. Het aanmelden kan tot 16 maart 2018. Je ontvangt van ons een bevestiging op de mail, heb je na een week nog geen bevestiging? Meld je dan even opnieuw aan. Aanmelden is verplicht. 

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan even naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.