Algemene ledenvergadering van DIO-Ugchelen, een korte terugblik

Op vrijdag 7 april was de algemene ledenvergadering van onze mooie sportvereniging DIO-Ugchelen. Een vergadering waarin het bestuur toelichting gaf op het gevoerde beleid en een inkijk gaf in het beleid voor het komende jaar. Om 20.00 uur stond de koffie klaar in De Duiker in Ugchelen.

De opkomst was redelijk goed, de leden van de afdeling judo waren zelfs in judopak. Dit kwam door een weddenschap. Ze deden het niet voor niks, de beloning was namelijk een appeltaart.

Het jaarverslag

Elke afdeling – en de jeugdcommissie – heeft in het kort verslag gedaan van het wel en wee van de afdeling. Hieruit bleek dat alle afdelingen hard moeten gaan werken aan het werven van nieuwe leden.

Benoemingen

De ALV is het moment waarop bestuursleden officieel worden benoemd. Dat waren deze keer:

  • Albert van Dam als voorzitter van de afdeling gymnastiek; 
  • Evelyn van Cruijningen als kasbeheerder van gymnastiek;
  • Lisa van Straaten als kasbeheerder van de afdeling jazz;
  • Tammy Fundter blijft nog een jaar a.i. secretaris. Hier moest toestemming voor gevraagd worden omdat zij eigenlijk de voorzitter van de afdeling judo is.

 

Afgetreden en vacatures

  • Vincent Schuurman is afgetreden als algemeen voorzitter van DIO maar blijft nog tot de zomervakantie a.i. aan zodat we een passende oplossing kunnen vinden voor zijn werkzaamheden. Zijn functie is daarmee vacant. Interesse of meer weten? Mail dan naar Vincent: voorzitter@dio-ugchelen.nl.
  • De 2e vacature is die voor een secretaris voor de afdeling gymnastiek. Interesse of meer weten? Mail dan naar Albert van Dam: voorzittergymnastiek@dio-ugchelen.nl.

 
Het officiële gedeelte van de ALV was om 21.00 uur klaar, daarna hebben we – onder het genot van een hapje en een drankje – gezellig nagepraat.

Share Button

Commententaren zijn gesloten.