Heb jij je al opgegeven voor het DIO-Weekend?

Het is mei. Dat betekent dat Koningsdag geweest is, dat het weer echt mooi wordt, en dat het DIO-Weekend steeds dichterbij komt.

Het weekend van 12 tot en met 14 mei staat in het teken van geweldige activiteiten voor en door leden van DIO-Ugchelen. Op vrijdagavond beginnen we met een escape room voor de 12+. Los het mysterie op en voorkom de moord!

Op zaterdag is het Ugchelse buurtvolleybaltoernooi voor jong (6 jaar) en oud. Vervelen hoef je die dag niet met een springkussen en andere spelletjes voor tussen de wedstrijden door. We sluiten de zaterdag af met een BBQ.

Op zondag spelen we ruilhandel. Het leukste spel van DIO-Kamp, aangepast zodat het voor alle leeftijden interessant is. Ben jij 8 jaar of ouder en lid van DIO? Dan mag je meedoen. En neem jouw ouders ook mee! Ruilhandel is een spel dat draait om snelheid, tactiek en slimheid. Koop producten bij de centrale bank. Verkoop ze bij de posten. Probeer hier winst op te maken. Wil je meer producten meenemen om sneller te kunnen handelen? Koop dan een upgrade. Maar pas op! Er zijn ook belastinginners. Deze belastinginners kunnen je geld afpakken (als ze het vinden tenminste) als je getikt wordt. Dit maakt het spel erg dynamisch. De prijzen van de producten wisselen door de tijd, wil je een gokje wagen? Koop dan verkoop-opties voor een vaste prijs. Met het verdiende geld kun je kogels kopen om de kasteelmuur te bestormen. Heb je dit als eerste gedaan, dan win je het spel. Kortom een leuk en uitdagend spel voor alle leeftijden. Nadat de kasteelmuur omver geworpen is, is het tijd voor een drankje om het weekend goed af te sluiten.

Wil je meedoen? Geef je dan op via dit formulier. Geef hier ook je ouders op als je ze meeneemt op zondag.

Share Button

Commententaren zijn gesloten.