Jubileumavond

Hoi DIO-leden,

Op zaterdag 26 september 2020 is het zo ver! Bij Ugchelens Belang vieren we het 75 jarig bestaan van DIO met een gezellig jubileumfeest vanaf 20 uur.

WAT IS HET?

Zo’n mooi jubileum kan natuurlijk niet zonder feestje voorbij gaan. Daarom organiseren we dit jubileumfeest in Ugchelens Belang. Gezellig kletsen en dansen met iedereen die betrokken is bij DIO: leden, oud-leden, bestuursleden, sponsors etc..

WIE ORGANISEERT HET?

Het jubileumfeest wordt georganiseerd door de jeugdcommissie. Heb je vragen? Mail dan even naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

WIE MOGEN ER MEE?

Alle leden van DIO-Ugchelen (maakt niet uit welke afdeling) van 12 jaar en ouder zijn deze avond welkom, ook oud-leden, bestuursleden, oud-bestuursleden, sponsoren etc zijn deze feestelijke avond welkom.

Het feest is het leukst als je niet alleen mee gaat, maar samengaat met je vrienden van DIO.

WANNEER EN WAAR IS HET FEEST?

Het jubileumfeest is op 26 september. Om 20:00 gaan de deuren van Ugchelens Belang open. Na de officiële opening door de voorzitter van DIO kan het feest losbarsten! Het feest gaat door tot 00:00. 

Dit jubileumfeest vindt plaats in Ugchelens Belang aan de Bogaardslaan 81 in Ugchelen

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET CIRCUS?

Er zijn geen toegangskosten verbonden aan deze activiteit. De eerste consumptie krijgt iedereen van DIO, verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

AANMELDEN 

Voor dit feest is het niet nodig om je aan te melden.

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

Tot ziens bij het jubileumfeest!

De jeugdcommissie.

Mis je nog wat op de site? Laat het ons dan weten via eerdergenoemd mailadres!