DIO-Weekend 2017: activiteiten voor de hele vereniging!

De tijd vliegt, de lente komt eraan. Een nieuwe lente brengt ook nieuwe activiteiten. Dit jaar zal er voor het eerst een DIO-Weekend worden georganiseerd. Een weekend boordevol activiteiten en er is voor iedereen iets te doen! Meer informatie? Lees snel verder en wij komen ook nog een keer langs in de les.

Vrijdagavond

Op vrijdagavond is er een exclusieve avond voor alle 12+ jeugdleden. Op vrijdag 12 mei kun jij, samen met je vrienden van DIO meedoen aan de gezellige avond met als hoogtepunt: de escape room. Houd jij van puzzelen en van veel gezelligheid? Durf jij de uitdaging aan? Houd dan de site in de gaten want daar kun je je binnenkort aanmelden!

Zaterdag

Op zaterdag 13 mei wordt het jaarlijkse Ugchelens buurtvolleybaltoernooi georganiseerd. Op de velden van VV Albatross wordt gestreden om de felbegeerde 1e plaats. Het toernooi is dit jaar onderdeel van het DIO-Weekend. 

Meer informatie over het volleybal toernooi vind je hier.

Tijdens het volleybal toernooi worden er ook door de jeugdcommissie verschillende kleine activiteiten georganiseerd. Er zal iets leuks te doen zijn voor de allerkleinsten maar ook als je even niet hoeft te spelen is er een leuk spelletje te doen.

Zondag

Zondag 14 mei staat in het teken van het spannende spel ‘ruilhandel’. Elk jaar wordt DIO-Kamp afgesloten met dit spel. Speciaal voor het DIO-Weekend hebben we het uitgebreid, zodat het leuk is voor iedereen en nóg uitdagender dan normaal. Muren omgooien, kogels kopen, betalen met melk en vlees. Je moet er wel wat voor doen om te winnen. Op Het Leesten is meer dan genoeg plaats voor jeugdleden (8+), ouders van jeugdleden, maar zeker ook voor alle andere leden van DIO. Hoe meer spelers hoe spannender het spel. 

Afsluiting van het DIO-Weekend

Natuurlijk worden alle inspanningen na afloop van het spel beloond. Er is dan tijd om onder het genot van een drankje te evalueren en je ‘vijanden’ nog even een boze blik toe te werpen, maar vooral om te proosten op onze prachtige vereniging.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden? Dit kan al voor het Ugchelse buurtvolleybaltoernooi, kijk hier. Voor de vrijdag en de zondag zullen de aanmeldingen half april open gaan.