DIO-Kamp 2018 – Feestje!

Hoi DIO-leden,

Het is weer tijd voor DIO-kamp! Maar niet zomaar een kamp, dit keer wordt het een écht feestkamp!! We nodigen alle dio-leden, die tussen de 8 en 16 jaar oud zijn, uit om de hele week samen de allerleukste feestjes te vieren. Dit doen we natuurlijk samen met de paashaas, de kerstman, de koning en ga zo maar door! Alle feestdagen komen voorbij!

Je kan je hier inschrijven voor het dio-feestkamp 2018. Wil je meer weten over het kamp, lees dan verder voor meer informatie.

WIE ORGANISEERT HET?

DIO-Kamp 2018 wordt georganiseerd door een speciale kamp commissie. Heb je vragen of wil je mee helpen organiseren of als leiding mee op kamp? Mail dan even naar kamp@dio-ugchelen.nl.

WIE MOGEN ER MEE?

Je mag mee op DIO-kamp als je lid ben van sv D.I.O. Ugchelen (maakt niet uit welke afdeling) en tussen de 8 en 16 jaar bent bij aanvang van het kamp.

Kamp is het leukst als je niet alleen mee gaat, maar samen gaat met wat vrienden van DIO.

WANNEER EN WAAR IS HET KAMP?

DIO-kamp is in de herfstvakantie van 20 t/m 26 oktober 2018. We verblijven dit jaar in groepsaccommodatie ‘De Eiken Stek’ in Wekerom

‘De Eiken Stek’ is een mooie nieuwe groepsaccommodatie, vlak bij het Wekeromse Zand. Alle slaapkamers zijn voor 4 á 5 personen, en er is een leuke algemene ruimte. Wil je meer zien? Bekijk dan hier de website van ‘De Eiken Stek’.

Twijfel je of 5 dagen een beetje te lang is? Geen zorgen, neem gerust even contact met ons op. Dan kunnen wij onze ervaringen delen vanuit eerdere kampen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET KAMP?

De kosten voor het kamp zijn € 92,50,- p.p. voor de hele week. Dit is inclusief overnachting, eten en drinken, materialen voor de spellen, etc. Betalingsinformatie wordt meegestuurd met de informatie voor het kamp.

WIE ZORGT ER VOOR HET ETEN?

Tijdens het kamp hebben wij een geweldige keukenploeg die zorgt voor lekker eten, drinken en lekkers voor tussendoor. Ben je ergens allergisch voor? Geen probleem! Geef dit even door aan ons en dan kijken we hoe we er voor kunnen zorgen dat jij lekker mee kan eten!

KAMPREGELS

Wij zijn met elkaar op kamp voor de gezelligheid. Om dit zo te houden hebben wij enkele kampregels waaraan iedereen, ook de leiding, zich aan moet houden. De kampregels worden meegestuurd met de informatie voor het kamp.

SLAPEN

Jongens en meisjes slapen tijdens het kamp gescheiden van elkaar. Verder proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met leeftijdsverschillen. Zo maken wij tijdens het kamp onderscheid in bedtijd voor de groep 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 16 jaar en proberen we deze groepen ook zoveel mogelijk op aparte kamers te laten slapen zodat ze elkaar niet storen.

EHBO/ BHV

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij onze vereniging en ook tijdens ons kamp. Om deze reden zal je na aanmelding gevraagd worden een lijst met persoonsgegevens in te vullen, identificatie (of kopie hiervan bij een leeftijd onder 14 jaar) en eventueel een medicatielijst bij aanvang van het kamp in te leveren. Deze gegeven worden beheerd door de veiligheidscoördinator die de veiligheid op het kamp zal waarborgen. Na het kamp worden alle gegevens vernietigd in verband met de privacywet.

PERSOONSGEGEVENS EN IDENTIFICATIEPLICHT

Bij aanvang van het kamp zal gevraagd worden om een lijst met persoonsgegevens in te leveren en je identificatie.

Deze gegevens hebben wij nodig op het moment dat er zich een situatie of incident voordoet waarbij wij jouw ouders/huisarts moeten benaderen of bij een calamiteit hulptroepen (ambulance, brandweer, politie, etc.) moeten inschakelen. Na het kamp worden alle gegevens vernietigd in verband met de privacywet.

De lijst om je persoonsgegevens in te vullen wordt meegestuurd met de informatie voor het kamp. Je kan ook hier klikken.

IK HEB MEDICIJNEN/ EEN ALLERGIE..

Heb je medicijnen of een allergie? Dat is geen probleem op kamp. Geef van te voren even aan welke medicijnen en/of allergieën je hebt. Aangezien kamp een andere setting is met een ander dagprogramma bestaat de kans dat je vergeet je medicijnen in te nemen. Om deze reden zijn je medicijnen tijdens het kamp in het beheer van de leiding. De leiding zal ervoor zorgen dat niemand vergeet zijn medicatie in te nemen.

Voor alle medicatie, vragen wij ouders een medicatielijst in te vullen. Deze lijst krijg je meegestuurd met de informatie voor het kamp en houden wij ook in bewaring. Je kan ook hier klikken.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Specifieke informatie met betrekking tot hoe laat, waar het kamp begint, etc. ontvang je nadat je wij je betaling van € 92,50,- p.p. hebben ontvangen.

Je kan je aanmelden via de website. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Na aanmelden krijg je van ons binnen een week een bevestiging en verdere informatie omtrent de aanmelding. Heb je na een week nog geen bevestiging ontvangen? Mail dan naar kamp@dio-ugchelen.nl.

Aanmelden kan tot en met 5 oktober 2018. Maar let op! Er zijn maar 40 bedden beschikbaar, dus wil JIJ mee, geef je dan snel op, want vol=vol!

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via kamp@dio-ugchelen.nl.

Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

VERSLAGEN VORIGE KAMPEN

Ieder jaar wordt er een verslag geschreven over het kamp. Deze zijn te vinden tussen de nieuwsberichten van de jeugdcommissie in het zijmenu van deze pagina.

 

Tot ziens op het kamp!

De kampcommissie.

Mis je nog wat op de site? Laat het ons dan weten via eerder genoemd mailadres!