DIO-kamp

DIO-kamp 2015 ‘Tijdpolitie’Logo kamp def. zonder achtergrond

De jeugdcommissie heeft in 2007 de organisatie van DIO-kamp op zich genomen en wat hebben we leuke kampen gehad. Het thema van het laatste kamp was Tijdpolitie. Klik hier voor een verslag en de foto’s.

Wil je van DIO-kamp 2012, 2013, 2014 de verslagen en foto’s bekijken, dan kan je dit helemaal onderaan deze pagina vinden.

Wil je meer weten over DIO-kamp? Lees verder voor meer informatie.
Wie organiseert het?
Wie mogen er mee?
Waar en wanneer is het kamp?
Wat zijn de kosten voor het kamp?
Wie zorgt er voor het eten?
Kampregels
Slapen
EHBO/ BHV
Persoonsgegevens en identificatieplicht
Ik heb medicijnen/ een allergie..
Foto’s en beeldmateriaal
Meer informatie en aanmelden
Vragen en/of opmerkingen?
Alle documenten
Verslagen vorige kampen

Wie organiseert het?
Het kamp wordt georganiseerd door de jeugdcommissie van sv D.I.O. Ugchelen. Wij hebben in 2007 de organisatie van DIO-kamp opgepakt en organiseren het kamp sindsdien elk jaar.

Naast de leden van de jeugdcommissie die het kamp organiseren, hebben wij ook mensen van binnen de vereniging die meegaan als leiding of keukenploeg. Wil je weten wie er meegaan als leiding? Klik dan hier.

Wie mogen er mee?
Je mag mee op DIO-kamp als je lid ben van sv D.I.O. Ugchelen (maakt niet uit welke afdeling) en 8 t/m 16 jaar bent bij aanvang van het kamp.

Het leukste is als je op kamp gaat met een aantal mensen die je al kent. Probeer dus in jouw groep met een aantal mensen af te spreken samen te gaan.

Wanneer en waar is het kamp?
DIO-kamp is in herfstvakantie van ma 19 t/m vr 23 oktober 2015. We verblijven dit jaar in groepsaccommodatie ‘De Zandkreek’ te Hattem.

‘De Zandkreek’ is een groepsaccommodatie die zich midden in het bos bevindt. Er zijn twee grote slaapkamers en meerdere kleine met daarin stevige stapelbedden. Er is een gezellige algemene ruimte en een groot gebied om de locatie heen waar we gebruik van mogen maken. We hebben zelfs buiten een arena! Wil je meer zien? Bekijk dan hier de site van ‘De Zandkreek’.

JC - zandkreek achterkant JC - Zandkreek haardvuur JC -Zandkreek voorkant

Twijfel je of 5 dagen een beetje te lang is? Geen zorgen, neem gerust even contact met ons op. Dan kunnen wij onze ervaringen delen vanuit eerdere kampen.

Wat zijn de kosten voor het kamp?
De kosten voor het kamp zijn € 85,- p.p. voor de hele week inclusief overnachting, eten en drinken, materialen voor de spellen, etc.

Betaling kan naar:
Rekeningnummer:  NL83 RABO 0121.6338.45
t.n.v.:  SV DIO Ugchelen
o.v.v.: roepnaam, achternaam en geboortedatum van de deelnemer.

Wie zorgt er voor het eten?
Tijdens het kamp hebben wij een geweldige keukenploeg die zorgt voor lekker eten, drinken en lekkers voor tussendoor. Ben je ergens allergisch voor? Geen probleem! Geef dit even door aan ons en dan kijken we hoe we er voor kunnen zorgen dat jij lekker mee kan eten!

Kampregels
Wij zijn met elkaar op kamp voor de gezelligheid. Om dit zo te houden hebben wij enkele kampregels waaraan iedereen, ook de leiding, zich aan moet houden. De kampregels worden meegestuurd met de informatie voor het kamp. Je kan ook  klikken.

Slapen
Jongens en meisjes slapen tijdens het kamp gescheiden van elkaar. Verder proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met leeftijdsverschillen. Zo maken wij tijdens het kamp onderscheid in bedtijd voor de groep 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 16 jaar en proberen we deze groepen ook zoveel mogelijk op aparte kamers te laten slapen zodat ze elkaar niet storen.

EHBO/ BHV
Veiligheid staat hoog in het vaandel bij onze vereniging en ook tijdens ons kamp. Om deze reden zal je na aanmelding gevraagd worden een lijst met persoonsgegevens in te vullen, identificatie (of kopie hiervan bij een leeftijd onder 14 jaar) en eventueel een medicatielijst bij aanvang van het kamp in te leveren. Deze gegeven worden beheerd door de veiligheidscoördinator die de veiligheid op het kamp zal waarborgen. Na het kamp worden alle gegevens vernietigd in verband met de privacywet.

Persoonsgegevens en identificatieplicht
Bij aanvang van het kamp zal gevraagd worden om een lijst met persoonsgegevens in te leveren en je ID-kaart. Ben je jonger dan 14 jr. en heb je nog geen ID-kaart? Neem dan een kopie van je paspoort mee.

Deze gegevens hebben wij nodig op het moment dat er zich een situatie of incident voordoet waarbij wij jouw ouders/ huisarts moeten benaderen of bij een calamiteit hulptroepen (ambulance, brandweer, politie, etc.). Na het kamp worden alle gegevens vernietigd in verband met de privacywet.

De lijst om je persoonsgegevens in te vullen wordt meegestuurd met de informatie voor het kamp. Je kan ook hier klikken.

Ik heb medicijnen/ een allergie..
Geen probleem op kamp. Geef van te voren even aan welke medicijnen en/of allergieën je hebt.
Aangezien kamp een andere setting is met een ander dagprogramma bestaat de kans dat je vergeet je medicijnen in te nemen. Om deze reden zijn je medicijnen tijdens het kamp in het beheer van de leiding. De leiding zal ervoor zorgen dat niemand vergeet zijn medicatie in te nemen.

Voor medicatie dat via een recept te verkrijgen is, vragen wij ouders een medicatielijst in te vullen. Deze lijst krijg je meegestuurd met de informatie voor het kamp. Je kan ook hier klikken.

Foto’s en beeldmateriaal
Tijdens het kamp loopt de leiding regelmatig rond om foto’s te maken van deze geweldige week. Na het kamp wordt er een selectie gemaakt met de leukste foto’s en deze worden via de site verspreidt.

Meer informatie en aanmelden
Specifieke informatie met betrekking tot hoelaat, waar het kamp begint, etc. ontvang je nadat je wij je betaling van €85,00 p.p. hebben ontvangen.

Je kan je aanmelden via de website. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Na aanmelden krijg je van ons binnen een week een bevestiging en verdere informatie omtrent de aanmelding. Heb je na een week nog geen bevestiging ontvangen? Mail dan naar diokamp@gmail.com. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

Aanmelden kan tot en met 30 september 2015. Maar let op! Er zijn maar 40 bedden beschikbaar, dus wil JIJ mee, geef je dan snel op, want vol=vol!

Vragen en/of opmerkingen?
Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via diokamp@gmail.com. Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

Alle documenten
Hier staan nogmaals alle documenten die je kan downloaden.

Folder DIO-kamp 2015 – Tijdpolitie

Poster DIO-kamp 2015 – Tijdpolitie

Persoonsgegevens DIO-kamp 2015 – Tijdpolitie

Kampregels en bagagelijst – DIO-kamp 2015 – Tijdpolitie

Medicatie DIO-kamp 2015 – Tijdpolitie

 

Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar diokamp@gmail.com

Tot ziens op het kamp!

De Jeugdcommissie

Mis je nog wat op de site? Laat het ons dan weten via eerder genoemd mailadres!

Verslagen vorige kampen
Wil je weten hoe het de vorige kampen was? Lees hieronder de verslagen van DIO-kamp 2012, 2013 en 2014. Of bekijk de foto’s.

Verslag DIO-kamp 2014 ‘Pirates’

_MG_8648

Afbeelding 1 van 388

Verslag DIO-kamp 2013 ‘DIO-studios’

jc-diokamp-2013-0005

Afbeelding 1 van 58

Verslag DIO-kamp 2012 ‘Het oude Japan’

jc_kamp2012_001

Afbeelding 1 van 42