Circusochtend

Hoi DIO-leden,

Op zaterdag 26 september 2020 is het zo ver! Met alle DIO leden van 4 tot 11 jaar, gaan we bij Ugchelens Belang het 75 jarig bestaan van DIO vieren met een eigen circus.

WAT IS HET?

We gaan deze dag zelf een circusshow maken! De leden krijgen uitleg over allerlei echte circusacts en mogen alles proberen. Vervolgens zetten we een show in elkaar, en na nog een paar keer oefenen wordt de show opgevoerd voor alle belangstellenden. 

WIE ORGANISEERT HET?

Het circus wordt georganiseerd door de jeugdcommissie. Heb je vragen? Mail dan even naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

WIE MOGEN ER MEE?

Alle leden van DIO-Ugchelen (maakt niet uit welke afdeling) en tussen de 4 en 11 jaar bent bij aanmelden of bij aanvang van het spel.

Het circus is het leukst als je niet alleen mee gaat, maar samengaat met je vrienden van DIO.

WANNEER EN WAAR IS HET CIRCUS?

De jubileumdag is op 26 september. Om 9:50 gaan de deuren van Ugchelens Belang open. Om 10 uur beginnen we meteen met uitleg en oefenen. Om 12:30 in de aanvang van de circusshow, deze duurt ongeveer een half uur. Iedereen is uitgenodigd om het circus dan te komen bewonderen. Om 13:00 uur is de activiteit dan ook afgelopen. 

De circusactiviteit vindt plaats in Ugchelens Belang aan de Bogaardslaan 81 in Ugchelen

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET CIRCUS?

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Specifieke informatie met betrekking tot hoe laat, waar het circus begint, etc. ontvang je nadat je wij je aanmelding hebben ontvangen.

Aanmelden kan na de zomervakantie

Na aanmelden krijg je van ons binnen een week een bevestiging en verdere informatie omtrent de aanmelding. Heb je na een week nog geen bevestiging ontvangen? Mail dan naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Aanmelden kan tot en met 19 september 2020. 

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

 

Tot ziens bij het circus!

De jeugdcommissie.

Mis je nog wat op de site? Laat het ons dan weten via eerdergenoemd mailadres!