Afsluiting Dansseizoen, heerlijk feestje!

Het is geen verassing meer dat de afdeling Dans wel van een feestje houdt en we hadden ook wel wat te vieren. We hebben ene nieuwe voorzitster die echt goed kan dansen. We zijn geen Jazzdance meer maar Dans en we zijn een andere weg ingeslagen voor wat betreft meer publiciteit en samenwerking. Het bestuur wil onze trainsters dan ook erg bedanken voor hun steun, tips en bijdrages. We doen dit met een team. Dat team valt en staat met een prettige samenwerking en die is er altijd geweest. Ook zijn we de mensen van de ledenadministratie, web beheer, pr commissie en het dagelijks bestuur dankbaar voor hun medewerking, steun en advies.

Het was afgelopen donderdag weer ouderwets feest in de Klingelbeek, het ene na het andere optreden werd verzorgd. Vaak een groep alleen, maar groepen samen kan ook heel goed. Al onze leden lieten aan het einde van de Demo nog even zien dat ze een dans kunnen doen die ze nog nooit gedaan hebben. O we gaan samen, nou dan doen we dat toch even. Dit is waar de Dans voor staat, lekker plezier hebben met elkaar. De leden en belangstellende hebben genoten, maar wij ook. Wat is het leuk om het plezier te zien.

We bedanken ook onze leden en de ouders, verzorgers voor het vertrouwen en het dansplezier. We hopen jullie allemaal aan het begin van het jubileum seizoen weer te zien. Dat gaat heel leuk worden!

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.