Afdelingsbestuur Jazzdance weer compleet!

Een poosje geleden gaven wij (het afdelingsbestuur Jazzdance) aan dat we op zoek waren naar een nieuwe kasbeheerder. We bereidde ons voor op een lange zoektocht, maar gelukkig was de vacature snel vervuld. Onze nieuwe kasbeheerder is achter de schermen vanaf dag 1 al actief. We zijn erg blij dat ze een Jazzteamlid is geworden en het voelt alsof ze al heel wat jaren meedraait. We stellen haar graag aan u voor:

Ik ben Lisa van Straaten en sinds 2013 woon ik samen met mijn vriend Davy in Apeldoorn, oorspronkelijk kom ik uit Schalkhaar bij Deventer. In oktober 2016 ben ik begonnen met dansen bij Different Impulz onder leiding van Daisy Vergeer. Ik was op zoek naar iets actiefs en gezelligheid en dat heb ik zeker gevonden bij Different Impulz. Toen ik er aan begon had ik geen ervaring maar ik word gelukkig erg goed geholpen door Daisy en de andere meiden! In januari heb ik zelfs al meegedaan met de uitvoering.

Toen ik zag dat er bij de Jazz nog een kasbeheerder werd gezocht sprak dat mij wel aan en al snel was het contact gelegd met het bestuur van de Jazz. Het is leuk om te zien dat iedereen zich zo enthousiast inzet voor de vereniging. Gedurende de tijd zal ik steeds meer gezichten binnen de vereniging leren kennen. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Groetjes Lisa

Bereikbaar via kasjazz@dio-ugchelen.nl

 

 

 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.