50 jaar sporten bij DIO? Ja dat kan!

Alweer 50 jaar geleden vroeg een buurvrouw aan Annie of ze mee ging gymen bij DIO. Annie vond het leuk en is lid geworden en gebleven. Na het gymen is ze gaan dansen. Dat doet ze nog steeds met heel veel plezier en volle overgave. Bij Dames Recreatief is ze bijna elke week op de vloer te vinden. Dansen, buikspieroefeningen (stuk of 100!), een paar keer opdrukken en ‘even’ een plank er achteraan (30 seconden volhouden). Annie doet het allemaal, zonder gekreun en gesteun en met heel veel plezier. Er zijn jongere dames die er meer moeite mee hebben. 

We kennen Annie alleen maar als positief, hartelijk en belangstellend.  Plotseling maakt ze tijdens het dansen een opmerking die echt raak is en dan wordt er hard gelachen door de dames die naast haar staan. Een handje helpen? Op Annie kunnen we regelmatig rekenen. Nog steeds is ze in topconditie, want naast dansen, wandelt ze veel en graag. Ze geniet volop van het leven en staat er midden in. Voor meerdere dames is ze een mooi voorbeeld hoe je hartelijk, vrolijk en actief kunt blijven. 

Het hoofdbestuur en ook het afdelingsbestuur van de Jazzdance vonden dat 50 jaar sporten wel een aardigheidje waard was. Omdat Annie niet van belangstelling houdt hebben we er voor gekozen om Annie tijdens de dansles te verrassen en een klein beetje in het zonnetje te zetten. Op dinsdag 23 januari werd ze door een deel van het afdelingsbestuur verrast met een bloemetje, een medaille en een bon die ze kan besteden bij ’t Koffiehuus in Ugchelen. Lieve Annie, we wensen je nog heel veel dansplezier en hopen dat je nog heel lang bij ons blijft dansen. 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.