1ste Plaatsingswedstrijd D2 pre instap 1-2-2014

Op 1 februari 2014 was het dan zo ver, de allereerste wedstrijd voor onze pre-pre-instappers (Femke en Lisette). Met heel veel zenuwen, maar gelukkig ook met heel veel zin begonnen de meiden op vloer. Wat hebben ze keurige oefeningen laten zien, Femke heeft het zo goed gedaan dat ze 2e is geworden op dit toestel! Daarna naar sprong waar de meiden nette handstandplatvallen en zweefrollen hebben laten zien, met een 4e plaats voor Lisette op sprong! Op de brug hebben ze heel netjes geturnd, helaas viel Femke eraf met de borstwaartsom, maar die gaan we heel hard oefenen om die op 29 maart wel te laten zien! Weer een 4e plaats voor Lisette, maar nu op brug. En daarna de balk, strakke oefeningen met af en toe wat dingetjes door elkaar halen. IMG_0694
Meiden jullie hebben het super gedaan! Lisette is 6e geworden in totaal, en Femke is 8e geworden!
Ook de pre-instappers (Ilse en Danthé) mochten hun oefeningen aan de jury laten zien! De vloer hebben ze beide heel netjes gedaan! Daarna ook naar sprong waar ze beide mooie sprongen lieten zien met mooie cijfers! Na sprong kwam de brug waar beide meiden erg goeie oefeningen lieten zien! Helaas viel Danthé met de buikdraai, maar ze heeft haar oefening goed afgemaakt. Als laatste kwam ook voor deze meiden de balk. Ilse heeft een mooie oefening mét koprol laten zien, helaas viel ze eraf, maar ze is toch 5e geworden op dit toestel! Danthé liet ook een goede oefening zien met mooie hoge sprongen!
Ook jullie hebben het super gedaan deze wedstrijd! Op 29 maart gaan we weer nieuwe dingen laten zien aan de jury. Ilse is 6e geworden en Danthé is 13e geworden van alle meiden! Uitslagen:

1e PW pre pre instap - 1 februari 2014 1e PW pre instap -  1 februari 2014

Share Button
Categorie:

Commententaren zijn gesloten.